Arnhems Muziek Platform


Ik liep al ‘n jaar rond met de gedachte:  “Wat zou het leuk zijn als er in Arnhem een plek zou zijn waar allerlei verschillende muzikanten elkaar kunnen ontmoeten, waar nieuwe ideeen kunnen ontstaan, waar nieuwe concepten uitgeprobeerd kunnen worden, waar echt een direct contact met het publiek is... Wat zou ik graag willen dat de muziekscene in Arnhem zo gaat leven en bruisen dat interessante musici hier willen blijven en niet naar amsterdam, koln, berlijn of brussel gaan verhuizen...”


Ik liep rond met dat idee. Vertelde het tegen verschillende collega-musici. Iedereen was het met mij eens en wilde dat ook graag maar iedereen had het te druk om daar actief vorm aan te geven.


Tot op een dag de behoefte hieraan zo groot werd dat ik, samen met Tjerk van der ham een eerste vergadering hield.  En toen begon het echt. er volgden nog vele grote en kleine vergaderingen. We hebben nu een goede locatie gevonden, we hebben een heel team van enthousiaste musici en kunstenaars, iedereen heeft een kleine of grote taak die bij hem past en het Arnhems muziek platform is een feit!


kom eens luisteren! ‘t is leuk daar!


www.arnhemsmuziekplatform.nl

FADERPAARD


Muziektheater show vol passie en poezie.

Met o.a. Nynke Laverman, Sytze Pruiksma, Gerrit Breteler, Tessa Zoutendijk, Broken Brass, Brigitte Kaandorp, Theatre du Centaur. Regie: Jos Thie.www.faderpaard.nl

Klink hier voor de uitzending op Omroep Friesland

Tel: +31 (0)6 1434 5723 (Tessa) email: info@tessazoutendijk.nl
Tel: +31 (0)6 1434 5723 (Tessa) email: info@tessazoutendijk.nl

PEUTERPRET